Kr.0,00
0
Udløber: Aldrig
Oprettet af Nick Rasmussen den 24-05-2019 i Lydtekniker / Producer
Hits: 2151
Anbefal:
MIX & MASTERING
1000 KR.

Beskrivelse

Jeg tilbyder mix & mastering af dine numre. 

Jeg har vedhæftet to sange, hvor jeg har stået for producering, mixing og mastering, så du kan høre om min lyd er noget for dig: 

Sang 1: https://soundcloud.com/user-291965219/song-1 
Sang 2: https://soundcloud.com/user-291965219/song-2 

Jeg mixer meget forskelligt musik, men min spidskompetence ligger inden for genrerne:  
Hip Hop 
R&B 
Pop 

Processen foregår på følgende måde;  
Du sender dit færdige nummer og beskriver dine ønsker. Efterfølgende lytter jeg dit nummer igennem, læser dine ønsker og giver dig et tilbud. Standardprisen er 1000 kr., men afhænger af produceringen, indspilningen og din ønskede deadline. Aflønning sker dog stadig efter projektpris - ikke timeløn. 

Jeg vejleder dig i forhold til instrukser til at bounce og sende filer mm., når vi når der til.

Målet vil altid være at opnå et resultat du er rigtig glad for :)
Du er med på sidevejen og kan altid komme med ændringer til din sang.
Som person, er jeg er meget perfektionistisk, så jeg vil gå ned til den mindste detalje, når jeg arbejder med din musik. 

Lidt om min baggrund:  

Jeg er født og opvokset i en musikalskfamilie i Valby. Jeg har lyttet til rap musik, så længe jeg kan huske. Da jeg var 6 år gammel, begyndte jeg at spille trommer og få undervisning på Rytmisk Center. Jeg blev blev for alvor bidt af at producere musik, da jeg som 10 årig fandt ud af at jeg kunne lave mine egne beats i Garage Band. Jeg startede samtidigt til klaver, for at blive bedre til at komponere. Jeg fik efterfølgende et arbejde i filmbranchen og begyndte at spare mine penge op, for at købe professionelt grej og lave mit eget studie. Jeg har siden arbejdet meget på min egen musik, men er de seneste år, begyndt på at producere for andre artister.
De sidste tre år har jeg arbejdet intensivt på at dygtiggøre mig i mixing og mastering. Det er sket gennem selvstudering, trænning og oplæring hos nogle af Danmarks bedste lydteknikere.

 

Detaljer

Pro / Amatør
Amatør musiker
Genre
R&B and soul, Pop, Hip hop

Er her i DK:

København, Danmark
Indberet
Vis mere