Brugerbetingelser for studiemusiker.dk

Når du opretter en profil på studiemusiker.dk anerkender du at have læst og forstået de pågældende regler for brugen af studiemusiker.dk, lige som du anerkender at have læst og forstået vores privatlivspolitik, som du kan finde her.

1. Betingelser for oprettelse og brug af profiler på studiemusiker.dk

- studiemusiker.dk afskriver sig alt ansvar, når det gælder brugerens personlige billeder. studiemusiker.dk kan derfor ikke blive draget til ansvar for upload af copyright filer og eller billeder. Men vi bestræber os på at slette profiler som overtræder dette.

- Det er ikke tilladt at indtaste kontaktoplysninger på din profil, eller i dit brugernavn. Din fulde adresse bør ikke indtastes. Ved gennemgang af en administrator, inden godkendelse, vil adressen blive slettet, så det kun er bynavn, der fremgår af profilen. Det indbyggede kontaktsystem må kun bruges til at skrive til et medlem, for interesse i dennes færdigheder. Øvrig dialog kan fortsættes via almindelige kanaler; telefon eller mail. Dette er lavet sådan, for at mindske risikoen for spam. Vi forbeholder os retten til at ændre eller slette en profil, eller blokere for en IP adresse så fremt vi vurderer at profilen, eller den besøgende forsøger på at misbruge systemet.

- Det er ulovligt, at indtaste en falsk (en andens) e-mail adresse. I tilfælde af chikane eller snyd vil dette blive politianmeldt med IP nummer og tidspunkt for oprettelsen af profilen.

- Det er ulovligt, at indtaste en andens mobiltlf. nr. I tilfælde af chikane vil dette blive politianmeldt med IP nummer og tidspunkt for oprettelsen af profil.

- Du kan kun foretage ændringer og se din profil, når du er logget ind på din profil. I øvrigt er det dit eget ansvar, at kodeord, e-mailadresse, og lignende information forbliver fortroligt, således at andre ikke har det til rådighed. Af denne grund kan studiemusiker.dk derfor heller ikke drages til ansvar for ændringer på din profil eller ændringer i dine kontooplysninger, hvis andre anvender dit kodeord. Det er således helt og holdent dit ansvar, at du og kun du benytter og kender til kodeordet.

- studiemusiker.dk forbeholder sig ret til at slette/ændre profiler der udnytter studiemusiker.dk kommercielt eller indeholder anden form for reklame, er anstødende, diskriminerende, eller på anden måde vurderes til ikke at leve op til et sobert niveau. studiemusiker.dk accepterer ikke nogen form for indhold af implicit eller eksplicit seksuel karakter. Dette er ligeledes gældende hvis du tilføjer et billede på din profil. studiemusiker.dk accepterer ikke, at du oplyser din adresse, dit tlf. nr. eller enhver anden form for oplysning, der kan identificere dig.

- studiemusiker.dk forbeholder sig retten til at slette profiler vi skønner useriøse eller på anden måde ikke har indtastet sandfærdige data omkring sig selv .

- I fald af tvist mellem brugere på siden, vurderer studiemusiker.dk fra sag til sag hvorvidt der skal reageres fra studiemusiker.dks side. I tilfælde hvor der er oprettet sag af en af parterne, forbeholder studiemusiker.dk sig retten til at lukke begge parters profiler mens sagen kører.

- Det er ikke tilladt, at oprette en profil, der kan forbindes med en anden person. Ligeledes er det ikke tilladt, at oplyse andres e-mail adresser, adresser, telefonnumre eller anden form for kontakt information. I tilfælde af chikane vil dette blive politianmeldt med IP nummer og tidspunkt for oprettelsen profilen.

- Det er ikke tilladt, at sende eller videresende breve på studiemusiker.dk indeholdende kommercielt-, anstødende-, diskriminerende- indhold, kædebreve eller kontaktoplysninger på andre personer.

- Det er ikke tilladt at invitere, afvikle eller annoncere for arrangementer der på nogen måde har økonomisk vinding for arrangøren. Dvs. arrangementer med forudbetaling, tilmeldingslister eller anden organiseret indhold er ikke tilladt på studiemusiker.dk.

- studiemusiker.dk forbeholder sig al ret til at slette profiler uden videre, ved overtrædelse af ovenstånde reglement.

- studiemusiker.dk kan til enhver tid ophæve (slette) en profil uden forvarsel, såfremt én eller flere af ovenstående krav ikke opfyldes. Dette er også gældende hvis du har betalte for ydelser på studiemusier.dk - eksempelvis fremhævet profil. Eventuelt resterende betalt tid for forudbetalte ydelser refunderes ikke.

2. Forbehold

Studiemusiker.dk har ingen indflydelse på om rigtigheden af beskrivelser og kompetencer er korrekte. Hvis en bruger på siden ikke lever op til forventningerne, kan dette meldes via bedømmelsessystemet. Ved grove gentagelser, vil studiemusiker.dk tage kontakt til den pågældende bruger, om at ændre, eller slette sin profil.

Websitet ejes og publiceres af:

Jeppe Birkebæk, 6100 Haderslev
Telefon: 2722 2896
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.